Mirë se vini në faqen zyrtare të Mirage Lords Inn Kathmandu. Përzgjidhni datat tuaja dhe kërkoni për çmimet më të ulta në dispozicion dhe marrëveshjet për qëndrimin tuaj..

Use our Power Search to compare the official website rate with 200+ sites with one click.

USD| |
Monthly Availability  

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Lowest Available Rates from

usd57/Night

LOWEST PER NIGHT PRICE
Official Website

usd 57

View Rates

usd 83

View Rates

usd 100

View Rates

usd 116

View Rates

Click on view rates to select your dates and compare and book the lowest rates.

Mirage Lords Inn Kathmandu

310 Battisputali Road, Kathmandu, Nepal
Your Host: Mirage Lords Inn Kathmandu

310 Battisputali Road Kathmandu NepalMirage Lords Inn Kathmandu welcomes guests with its unique blen Read more about Mirage Lords Inn Kathmandu Kathmandu

Distances:   4 Km | 2 Km | 5 Km

View availability for the next 12 months.

June
Mirage Lords Inn Kathmandu, Kathmandu - Available Dates for the June
July
Mirage Lords Inn Kathmandu, Kathmandu -  Sold out dates for the July official website
August
 Mirage Lords Inn Kathmandu, Kathmandu - Find Dates for the August
September
Mirage Lords Inn Kathmandu, Kathmandu - Check Availability for the September Plan your stay
October
Mirage Lords Inn Kathmandu, Kathmandu -  Check Sold out date for the October
November
Mirage Lords Inn Kathmandu, Kathmandu - View sold out rooms for November
December
Mirage Lords Inn Kathmandu, Kathmandu - Find Rooms Avaialble for the December
January
Mirage Lords Inn Kathmandu, Kathmandu - View Availability for the January
February
Mirage Lords Inn Kathmandu, Kathmandu - All available date for the February
March
Mirage Lords Inn Kathmandu, Kathmandu - Sold out date for the March
April
Mirage Lords Inn Kathmandu, Kathmandu - Booking dates available for April
May
Mirage Lords Inn Kathmandu, Kathmandu - Plan your stay with availability dates May

Select your currency